Anders Fotografie

Bedrijfsvideo  |  Behind the Scenes

In deze video neemt Andrea van Anders Fotografie je mee tijdens een loveshoot. In de schitterende natuur van Bergen op Zoom legde zij, in een koud weekend in januari, 4 koppels op de gevoelige plaat vast.

 

Nieuwsgierig naar de video's van deze loveshoots?

Hanna en Adrian

Een van de koppels die wij voor onze lenzen kregen, was Hanna en Adrian. Twee jonge, spontane mensen die het af en toe best een beetje onwennig leken te vinden maar het vooral heel erg leuk vonden om wat meer beelden van zichzelf te krijgen en daar volop van genoten!

Karin en Ronald

Een ander koppel was Karin en Ronald. Karin, zelf fotografe, en Ronald hebben duidelijk al eens vaker voor de lens gestaan, want wat waren ze relaxed. Een klein rondje dansen ergens tussen de heide was misschien een tikkeltje ongemakkelijk met de vele mountainbikers die langsreden, maar dat maakte de beelden eigenlijk alleen maar leuker.

Laura en Ricardo

Laura en Ricardo kregen we ook voor onze lenzen. Wat was het licht weer mooi op deze vroege zondagmorgen en wat kleurde dit koppel mooi mee in de omgeving.

Annet en Stefan, Nine

Mama Annet en papa Stefan met hun 9 maanden oude dochtertje Nine. Wat een klein fotomodelletje is de kleine Nine zeg! Ze vond het hartstikke leuk om alle aandacht te krijgen en kletste er vrolijk op los. Pas toen papa en mama aan de beurt waren om samen op de gevoelige plaat vast gelegd te worden, was zij er klaar mee. En dat begrepen we allemaal heel goed!