It's all about the wedding

Op jullie dag gebeurt er al genoeg. Je doet je best om alles te beleven, te voelen, te onthouden.
De video die ik voor jullie zal maken, gaat hier bij helpen. De herinnering wordt ineens weer een beetje tastbaar.

Een herinnering die altijd zal blijven.

SDW04135.JPG
Stefanie%2520profielfoto%2520%2520003_ed

"Op 21 mei 2015 was mijn eigen bruiloft! Tot op de dag van vandaag voel ik mij nog steeds gezegend dat ik onze dag kan herbeleven wanneer ik maar wil. Dat gevoel wil ik jullie ook graag geven!"

Stefanie Koopmans - de Wit

Op jullie bruiloft ben ik het gewenst aantal uur op de achtergrond aanwezig.    

 

                    'I'll be like a fly on the wall'

  • Ik film jullie tijdens de voorbereidingen en wanneer jullie elkaar voor het eerst zien

  • Ik ga mee met de fotoshoot, ik film de sfeer op de trouwlocatie en de spanning van de gasten

  • Tijdens de ceremonie zorg ik dat de mooiste momenten worden vastgelegd. De aankomst van de bruid, de traan van je moeder, jullie ja-woord en natuurlijk de kus!

  • Het hoge woord is eruit en jullie kunnen ontspannen, ik film de receptie, het diner en jullie openingsdans. Ik blijf ongeveer een half uur tot een uur nadat jullie feest is losgebarsten.
     

  • Ik gebruik muziek van Artlist. Een website met de nieuwste muziek voor filmmakers.

  • Jullie ontvangen de video via de persoonlijke pagina die alleen voor jullie beschikbaar is. Afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen, ontvangen jullie de video ook op een USB stick.

  • Jullie film wordt gedeeld op mijn website, YouTube en social media (in overleg).

Maak direct vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

VANAF

1199

Deze vanafprijs geldt voor 6 uur filmen en een highlightvideo van 3-5 minuten

Inclusief

Kennismakingsgesprek

1 videograaf

 

Dronebeelden 

(indien mogelijk)

Video digitaal aangeleverd

en op USB (gratis vanaf 8 uur)

Uiteraard is dit pakket uit te breiden met extra video's of extra uren. Interesse?

Neem contact op voor een passende offerte!

 

Fotograaf

Wanneer jullie voor het ultieme gemak willen gaan, kun je ook direct een fotograaf bijboeken. Samen met jullie zoek ik een passende fotograaf waar ik al mee heb samen gewerkt waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Het voordeel voor jullie wanneer wij elkaar al kennen is dat we niet in elkaars elkaars werkwijze goed kennen, we daardoor niet in elkaars shot lopen, we samen meer zien en we elkaar ook goed kunnen helpen. Fijn voor ons en daardoor zeker fijn voor jullie!

Extra videograaf

Hebben jullie een druk schema waardoor jullie moet gaan kiezen waar er gefilmd wordt? Willen jullie de momenten vanuit meer hoeken gefilmd hebben zodat jullie een dynamischere video krijgen? Of is er een andere rede waarom een tweede videograaf gewenst is? Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Extra uren

De vanafprijs is gebaseerd op 6 uur filmen. Waarom? Omdat jullie in het begintraject van jullie voorbereidingen misschien nog niet goed weten hoe de dagplanning zal zijn. Jullie kunnen het aantal uren later altijd nog uitbreiden, wel zo makkelijk.

Same Day edit

Hoe leuk is het om voor of tijdens jullie feest de nieuwe gasten een impressie te geven van hoe jullie dag is geweest? Wanneer jullie zitten te eten, trekt ik me even terug om een korte video te maken (1-2 minuten) zodat jullie het feest spetterend kunnen beginnen met de eerste beelden van jullie dag.       

Trailer

Willen jullie al wel snel meer beelden zien, maar is een Same Day edit niet nodig? Dan is de Trailer (1-2 minuten) misschien iets voor jullie. Jullie ontvangen kort na jullie bruiloft een video met al genoeg beelden om weer helemaal terug te gaan naar jullie dag, zodat het wachten op de highlight video misschien wat sneller gaat.

Teaser

Hoe leuk is het om binnen 48 uur (en vaak al meteen de volgende dag) een paar beelden te krijgen die jullie kunnen delen op je Social Media account? Een korte story om mee te pronken en vooral om het heerlijke gevoel langer vast te houden. In veel gevallen krijgen jullie deze teaser gratis van mij!

Gehele ceremonie

Kijk de gehele ceremonie (burgerlijk of kerkelijk) in zijn geheel rustig terug. Als jullie de ceremonie later nog eens rustig terug willen kijken, kan ik er voor zorgen dat alles integraal opgenomen wordt. Zo hoef je door de zenuwen niets te missen. Ik laat hiervoor een extra videograaf komen zodat ik me volledig op mijn eigen beelden kan concentreren.

 

Geloftes

Als jullie geloftes naar elkaar uitspreken, kan ik deze vooraf (en natuurlijk apart van elkaar) met jullie opnemen. Dit geeft een extra dimensie aan jullie video. Als dit ingepland kan worden op de bruiloft zelf, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Ik kan er ook een keer apart voor langskomen, op een dag waar de zenuwen nog niet zo hoog zitten. 

Benieuwd maar mijn werkwijze?

Schermafbeelding 2021-08-16 om 13.15_edited.jpg
SDW04200_edited.jpg
SDW04135_edited.jpg
Still from highlight video Naomi en Niels 6_edited.jpg

Bekijk hier een greep uit mijn laatste werk:

HIGHLIGHT VIDEOS

SAME DAY EDITS

Voor meer video's, ga naar mijn                     

 
Seashell Wedding Cake

Neem contact met mij op!

Laat hieronder je gegevens achter zodat ik geheel vrijblijvend contact met jullie op kan nemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik maak graag kennis met jullie!

Bedankt voor je interesse!