It's all about the wedding

Op jullie dag gebeurt er al genoeg. Je doet je best om alles te beleven, te voelen, te onthouden.
De video die ik voor jullie zal maken, gaat hier bij helpen. De herinnering wordt ineens weer een beetje tastbaar.

Een herinnering die altijd zal blijven.

SDW04135.JPG
Stefanie%2520profielfoto%2520%2520003_ed

"Op 21 mei 2015 was mijn eigen bruiloft! Tot op de dag van vandaag voel ik mij nog steeds gezegend dat ik onze dag kan herbeleven wanneer ik maar wil. Dat gevoel wil ik jullie ook graag geven!"

Stefanie Koopmans - de Wit

Op jullie bruiloft ben ik het gewenst aantal uur op de achtergrond aanwezig.    

 

                    'I'll be like a fly on the wall'

  • Ik film jullie tijdens de voorbereidingen en wanneer jullie elkaar voor het eerst zien

  • Ik ga mee met de fotoshoot, ik film de sfeer op de trouwlocatie en de spanning van de gasten

  • Tijdens de ceremonie zorg ik dat de mooiste momenten worden vastgelegd. De aankomst van de bruid, de traan van je moeder, jullie ja-woord en natuurlijk de kus!

  • Het hoge woord is eruit en jullie kunnen ontspannen, ik film de receptie, het diner en jullie openingsdans. Ik blijf ongeveer een half uur tot een uur nadat jullie feest is losgebarsten.
     

  • Ik gebruik muziek van Artlist. Een website met de nieuwste muziek voor filmmakers.

  • Jullie ontvangen de video via de persoonlijke pagina die alleen voor jullie beschikbaar is. Afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen, ontvangen jullie de video ook op een USB stick.

  • Jullie film wordt gedeeld op mijn website, YouTube en social media (in overleg).

Eén all-in pakket!

1750

Kennismakingsgesprek

1 videograaf

 

Heel de dag aanwezig

(maximaal 10 uur) 

Highlight video

(maximaal 10 minuten)

Teaser video

(15 seconde 'Insta-ready', dag na bruiloft beschikbaar)

Inclusief dronebeelden 

(indien mogelijk)

Video op USB en digitaal aangeleverd

Vanaf 2023 werk ik met 1 all-in pakket. Wel zo makkelijk! Uiteraard is dit pakket uit te breiden met extra video's of extra uren. Interesse? Neem contact op voor een passende offerte!

 

Fotograaf

Wanneer jullie voor het ultieme gemak willen gaan, kun je ook direct een fotograaf bijboeken. Ik heb een hele prettige samenwerking met Lianne Vis en samen met haar zijn wij Uw Media Team. Als goed op elkaar ingespeeld team profiteren jullie van vele voordelen. Zo missen wij nooit een moment, 4 ogen zien meer dan 2. We lopen nooit in elkaars shot en ook in de aanloop naar jullie bruiloft en in de oplevering erna werken we nauw samen. Dit scheelt een hoop tijd! Kijk op onze website naar de mogelijkheden voor deze TOP samenwerking!

Extra uren

In het all-in pakket ga ik er van uit dat ik heel de dag aanwezig ben zodat ik alle belangrijke momenten kan vastleggen. Dit is wel met een maximum van 10 uur. Duurt jullie dag langer? Dan kun je extra uren bijkopen.

Same Day edit

Hoe leuk is het om voor of tijdens jullie feest de nieuwe gasten een impressie te geven van hoe jullie dag is geweest? Wanneer jullie zitten te eten, trekt ik me even terug om een korte video te maken (1-2 minuten) zodat jullie het feest spetterend kunnen beginnen met de eerste beelden van jullie dag.       

Trailer

Willen jullie al wel snel meer beelden zien, maar is een Same Day edit niet nodig? Dan is de Trailer (1-2 minuten) misschien iets voor jullie. Jullie ontvangen kort na jullie bruiloft een video met al genoeg beelden om weer helemaal terug te gaan naar jullie dag, zodat het wachten op de highlight video misschien wat sneller gaat.

Gehele ceremonie

Kijk de gehele ceremonie (burgerlijk of kerkelijk) in zijn geheel rustig terug. Als jullie de ceremonie later nog eens rustig terug willen kijken, kan ik er voor zorgen dat alles integraal opgenomen wordt. Zo hoef je door de zenuwen niets te missen. Ik laat hiervoor een extra videograaf komen zodat ik me volledig op mijn eigen beelden kan concentreren.

 

Geloftes

Als jullie geloftes naar elkaar uitspreken, kan ik deze vooraf (en natuurlijk apart van elkaar) met jullie opnemen. Dit geeft een extra dimensie aan jullie video. Als dit ingepland kan worden op de bruiloft zelf, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Ik kan er ook een keer apart voor langskomen, op een dag waar de zenuwen nog niet zo hoog zitten. 

Benieuwd maar mijn werkwijze?

NIEUW!

VIDEO & FOTO
Combipakket   Scherp geprijsd   Nu te boeken

Bewegend en stilstaand beeld van jullie bruiloft! Boek ons nu in één spetterend combipakket!

2.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 13.15_edited.jpg
SDW04200_edited.jpg
SDW04135_edited.jpg
Still from highlight video Naomi en Niels 6_edited.jpg

Bekijk hier een greep uit mijn laatste werk:

2021-09-15 Thumbnail website Biance en Robbin.png
2021-06-23 Thumbnail website Esther en Johan.png
2021-06-23 Thumbnail website Naomi en Niels.png
2021-06-04 Thumbnail website Nadine en Jeroen.png
 
Seashell Wedding Cake

Neem contact met mij op!

Laat hieronder je gegevens achter zodat ik geheel vrijblijvend contact met jullie op kan nemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik maak graag kennis met jullie!

Bedankt voor je interesse!