Naomi en Niels

28 juli 2021

Op 28 juli 2021 onderbrak kort mijn vakantie voor de bruiloft van Naomi en Niels. Deze bruiloft staat gepland op 1 locatie, een droomlocatie kan ik wel zeggen. Kasteel Kerckebosch in Zeist. Het bruidspaar sliep de nacht van te voren al in het kasteel waardoor er een heerlijk relaxte sfeer hing toen ik aankwam. Ik ging meteen aan de slag met fotograaf Jisca om de eerste beelden te schieten en de sfeer vast te leggen bij de bruid en de bruidegom.

 

Het was een schitterende dag en alles klopte. De styling en de bloemen waren schitterend, de bruidskindjes zagen er aandoenlijk uit en de gasten vormden een gezellige gevolg. En dan heb ik nog niets gezegd over het bruidspaar zelf! Wat zagen zij er schitterend uit. 's Morgens werden er nog cadeautje's over en weer gebracht en ze spraken schitterende geloftes naar elkaar uit. Tijdens de ceremonie heb ik erg gelachen om de smaakvolle humor van de trouwambtenaar. Een baps die absoluut een mooie toevoeging was aan deze droombruiloft. #tip

 

Weinig maak ik een bruiloft mee waar alles zo ontspannen verloopt als op deze dag, een feestje om deel van uit te hebben mogen maken!

Fotograaf: Jisca Fotografie