Hello little baby

Wanneer jullie kleintje geboren is, wil je het liefst dat de tijd eventjes stilstaat. De videoclip die ik van jullie kleintje zal maken, geeft jullie een blijvende herinnering van de eerste dierbare momenten van zijn of haar leventje.

Schermafbeelding%202020-09-22%20om%2010.42_edited.jpg
Stefanie profielfoto  015.jpg

"Zelf heb ik 3 kleine kinderen. 2 zoons van 6 en 4 jaar en een dochter van 1. Het liefst zou ik mijn kraamgevoelens in een doosjes stoppen en af en toe even teruggaan naar die kostbare momenten. Helaas kan dat niet en voel me daarom extra gezegend met de vele foto's en video's die ik van hen heb gemaakt."

Stefanie Koopmans - de Wit

1 video vlak na de geboorte,
of 4 video's in het eerste levensjaar??

Hoe werkt het?

Als jullie kindje net geboren is, gebeurt er zo verschrikkelijk veel. Je probeert dit waarschijnlijk zoveel mogelijk vast te leggen, maar soms lukt dit gewoon niet. Met de NewBorn video die ik van jullie kindje zal maken, weet je zeker dat je mooi bestand hebt waar jullie nog vaak naar terug zullen kijken. Een video om te delen maar ook leuk om weg te geven als kraamcadeau!

Tijdens de NewBorn shoot film ik de alledaagse dingetjes zoals slapen, wakker worden, in bad gaan, aankleden, voeden en knuffelen. Ik kom langs wanneer jullie dit het prettigst vinden. Meteen in de kraamweek als er nog hulp is van de kraamverzorgster, of wanneer jullie al wat meer aan elkaar gewend zijn. Ik adviseer een leeftijd van 2-4 weken, maar het moment bepalen jullie uiteindelijk helemaal zelf!

 

 

 

 

 

De NewBorn shoot is ook uit te breiden met nog 2 filmsessie in het eerste levensjaar van jullie kindje. Als jullie kiezen voor het First Year pakket, dan kom in totaal maar liefst 3 keer langs. Zo weten jullie zeker dat de belangrijkste momenten worden vastgelegd. 

Sessie 1

2-4 weken

Slapen, wakker worden, in bad gaan, aankleden, voeden, knuffelen. Zo gewoon, maar zo dierbaar om vast te leggen.

Deze sessie komt overeen met de NewBorn shoot.

Sessie 2

5-6 maanden

Jullie kindje is al zo gegroeid! We filmen de eerste hapjes, spelen, rollen, kruipen en misschien wel een fijne wandeling buiten.

Sessie 3

11 maanden

Bijna jarig! We bouwen een feestje met ballonnen en taart. Liever gewoon alledaagse dingen? Dat kan natuurlijk ook!

Compilatie

1e verjaardag

Van de 3 sessies wordt een compilatie video gemaakt zodat er een mooi overzicht ontstaat van het eerste jaar.  De video is beschikbaar voor de 1e verjaardag.

NEW BORN

200

Kennismakingsgesprek voorafgaand aan de geboorte

Persoonlijke online pagina

Video digitaal aangeleverd

1 filmsessie van ongeveer 1,5 uur, als de baby rond de 2-4 weken oud is (moment is in overleg, net wanneer jullie het prettig vinden)

New Born video (ongeveer 2 minuten, na 2-4 weken beschikbaar)

1

Video

FIRST YEAR

715

Kennismakingsgesprek voorafgaand aan de geboorte

Persoonlijke online pagina

Video digitaal aangeleverd

3 filmsessies van ongeveer 1,5 uur

4 video's (ongeveer 2 minuten, na 2-4 weken beschikbaar)

waarvan 1 compilatie video van de 3 filmsessies

4

Video's

Bekijk hier mijn eerdere werk:

FullSizeRender.jpg

Ik heb interesse!

Bedankt voor je interesse!