openlucht Huwelijk

Videograaf & fotograaf

Steeds vaker krijgen wij de vraag of er een combinatiepakket beschikbaar is voor videografie en fotografie. Hoewel bruidsparen natuurlijk geheel vrij zijn om zelf te kiezen welke videograaf en fotograaf zij bij hen vinden passen, toch is het ook erg fijn als vooral deze twee professionals een goede klik hebben samen. 

Tegenwoordig wordt bewegend beeld steeds belangrijker. Niet alleen in de trouwbranche, maar eigenlijk op elk vlak in ons leven. Wanneer je kiest voor een videograaf op je bruiloft die naast de fotograaf jullie verhaal liefdevol vastlegt, dan heeft dit verschillende voordelen.

Perfecte samenwerking

Je hoeft je niet druk te maken over onze vlekkeloze samenwerking. Doordat wij precies op elkaar ingespeeld zijn, kunnen wij er voor zorgen dat wij de mooiste momenten kunnen vastleggen zonder elkaar in de weg te lopen.

We hanteren dezelfde werkwijze. Zowel in de aanloop naar jullie bruiloft, als tijdens het huwelijk en daarna. Dit bespaart enorm veel tijd, tijd die jullie weer over houden voor het regelen van zoveel andere dingen. 

Dezelfde stijl

Doordat wij tijdens de bruiloft, maar ook in de nabewerking en de montage, nauw contact hebben, kunnen wij er voor zorgen dat jullie beelden in dezelfde stijl geleverd wordt. Op deze manier zijn jullie er van verzekerd dat jullie bruiloft een unieke herinnering wordt waar jullie nog vele jaren plezier van zullen hebben.

Een duidelijk tarief

Hebben jullie al een andere videograaf of fotograaf geboekt? Jammer! Maar niet getreurd. We zijn zowel als team te boeken, maar ook los van elkaar. Maar, het grote voordeel van ons boeken als team is dat jullie 1 vast tarief krijgen. Samen met jullie kijken wij naar wat jullie wensen zijn en komen zo tot een mooie aanbieding. Een aanbieding die jullie hopelijk niet kunnen weigeren!

Stefanie Koopmans
Videograaf

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. 

 • Black Instagram Icon
Stefanie%2520profielfoto%2520%2520003_edited_edited.jpg

Lianne Vis
Fotograaf

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. 

 • Black Instagram Icon
_MG_9435.jpeg

Combinatiepakket

Willen jullie ons als team boeken op jullie bruiloft?? Dan bieden wij jullie een scherp combinatiepakket aan! Maar, mochten jullie dit pakket willen aanpassen, dan zijn hier absoluut mogelijkheden in!

DIAMANT

2600

Kennismakingsgesprek

Maximaal 10 uur aanwezig

1 videograaf + 1 fotograaf

 

Videografie

- Highlight video (ongeveer 5 minuten)

- Inclusief dronebeelden (indien mogelijk)

Fotografie

- Preview 20 foto's binnen 48 uur

- 150 nabewerkte foto's

- Luxe fotoalbum 25x25 cm (40 pagina's)

Video en foto's op USB aangeleverd

LET OP: Pakket is uit te breiden.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden

Upgrades

Naast ons combinatiepakket, bieden wij ook nog vele extra optie aan. Op die manier hopen wij nog dichter bij jullie wensen te komen. Mocht je interesse hebben in een van de opties, dan lichten wij die heel graag toe in een kennismakingsgesprek.

Video

 

 • Teaser, direct Instagram-ready binnen 24 uur na jullie bruiloft!
  Met deze korte video (15 seconde) krijgen jullie direct na jullie bruiloft een aantal shots die jullie kunnen delen op Social Media. ​​

 • Same Day edit, start jullie feest spetterend met een video (1-2 minuten) van hoe jullie dag tot dusver is geweest!
  Wanneer jullie zitten te eten, ga ik gauw aan de slag met de beelden die ik heb mogen maken die dag. Al jullie (nieuwe) avondgasten krijgen al voor of tijdens het feest te zien hoe jullie dag is geweest. Wat een mooie binnenkomer is dat!

 • Trailer, kom alvast in de stemming voor jullie highlight film met deze trailer.
  Willen jullie al wel snel meer beelden zien, maar is een Same Day edit niet nodig? Dan is de trailer (1-2 minuten) misschien iets voor jullie. Jullie ontvangen kort na jullie bruiloft een video met al genoeg beelden om weer helemaal terug te gaan naar jullie dag, zodat het wachten op de highlight video misschien wat sneller gaat.

 • Gehele ceremonie, kijk de gehele ceremonie (burgerlijk of kerkelijk) in zijn geheel rustig terug.
  Als jullie later de ceremonie nog eens rustig terug willen kijken, kan ik er voor zorgen dat alles intergraal opgenomen wordt. Zo hoef je door de zenuwen niets te missen. Ik laat hiervoor een extra videograaf komen.

 • Geloftes, vertel elkaar jullie liefdesverhaal!
  Als jullie geloftes naar elkaar uitspreken, kan ik deze vooraf (en natuurlijk apart van elkaar) opnemen. Dit geeft een extra dimensie aan jullie video. 

Foto

 • Tekst, meer info

   

 • Extra uren
  Wanneer jullie ons diamante pakket afnemen, komen wij in principe heel de dag. Dit houdt in dat wij samen met jullie bekijken hoe laat wij aanwezig zijn en tot hoe laat wij blijven. Als dit in totaal meer dan 10 uur is, rekenen wij hier een meerprijs voor.

Trouwzaal

Interesse?

Wacht dan niet langer en neem meteen contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Zijn wij op jullie dag beschikbaar, dan houden wij de dag direct vast in onze agenda. Maar let op, de agenda voor 2021 is bijna vol!