Kim en Frederik

3 juni 2022

Op 3 juni mocht ik het trouwseizoen spetterend aftrappen tijdens de bruiloft van Kim en Frederik. Ik had er toen al wel een fotografie bruiloft opzitten, maar als videograaf voelde deze dag toch wel als het écht begin! En wat was het leuk!

 

Ik begon de dag in het Conservatorium Hotel in hartje Amsterdam waar de bruid met haar zus had geslapen. Hier maakte zij zich klaar en werd ze opgehaald door haar aanstaande. Vanaf deze locatie gingen we te voet naar hun huis een paar minuutjes verderop waar familie en vrienden hen opwachtte voor een heerlijk lunch. Het was een zoete inval van gezelligheid en lekkers en vooral ook even de ontspanning voordat de dag écht ging beginnen.

Terwijl het bruidspaar de lunch afrondde, vertrok ik alvast naar Ouderkerk aan den Amstel om in de Amstelkerk de audio voor te bereiden voor tijdens de ceremonie. Wat een prachtlocatie om hier te mogen trouwen. Aan de Amstel, met een heerlijk pril zomerzonnetje.

 

De rest van de dag vond plaats in de altijd levendige en mooie brasserie Paardenburg in Amstelveen. Alle daggasten werden per bootje naar de overkant gebracht terwijl het bruidspaar in een eigen bootje een extra rondje vaarden. Ook vaarden er een super gezellig bootje mee waar muziek opgespeeld werd. Wat gaf dit geheel een heerlijk beeld om naar te kijken.

 

In de tuin van Paardenburg werd er geborreld en later ook gegeten. 's Avonds sloten er nog tientallen zich bij het de groep aan om met elkaar het huwelijk van Kim en Frederik te vieren. De feestavond trapten zij spectaculair af met een geweldige opening, samen met alle ceremoniemeester die deze dag geholpen hebben.

 

Het bleef nog lang onrustig in Amstelveen...

Same Day edit

Wanneer je niet weet hoe je je feest tof kunt beginnen, let dan even goed op!

 

Op de bruiloft van Kim en Frederik mocht ik de Same Day edit verzorgen. Terwijl het bruidspaar met de daggasten zaten te dineren, trok ik mij terug om snel een toffe video te monteren met de beelden die ik diezelfde dag had geschoten. Om 9 uur, toen er zo'n 160 man klaarstonden voor het feest, mocht ik deze beelden laten zien terwijl het bruidspaar met hun ceremoniemeesters achter het scherm klaarstonden. Toen de video afgelopen was, lieten zij het scherm naar beneden zakken en knalden ze de feestzaal in terwijl A Brand New Day van Diana Ross uit de speakers knalden.

 

Wauw! Wat was dit tof om te mogen verzorgen!

Bekijk de Same Day edit hier:

Fotograaf: Marc de Boer

Locatie Ceremonie: Amstelkerk

Locatie feest: Brasserie Paardenburg @paardenburg

Weddingplanner: Santé Weddings & Events @sante_weddings

Taart: Petit Gateau @petitgateauamsterdam 

Bloemen: MC Bloom @mcbloom

Catering: Sibiz @sibiz