L en S

24 juni 2022

Op 24 juni stond de grote dag gepland van weer een heel lief bruidspaar. Samen met fotograaf Lianne reisde ik af naar Amstelveen waar wij eerst de voorbereiding van de bruid en de kinderen mocht vastleggen. Daarna vertrokken wij naar brasserie Paardenburg waar de bruidegom hard bezig was met de laatste voorbereidingen. Als op het laatste moment de ceremoniemeester ziek is, moet ook de bruidegom eraan geloven.

 

De ceremonie werd intergraal vastgelegd door Astrid Grave, zo kon ik mij concentreren op het maken van de beelden voor deze video. Het bruidspaar werd getrouwd door Jelle Kuiper, absoluut een aanrader wanneer je opzoek bent naar een beetje lol tijdens je ceremonie.

 

Ookal voelde het bruidspaar er niet veel voor om lang weg te zijn van hun eigen feestje voor een fotoreportage, toch maakten we mooie plaatjes van hen tijdens de gezellige borrel. 's Avonds werd er natuurlijk heerlijk gedineerd en werd de bruidegom verrast door zangeres Ruby Woudt die haar versie van Jij Bent De Liefde prachtig ten gehoren bracht.

 

En dan het feest, wat een knaller was dat! De band SESSION had de boel opgebouwd en aan mij de eer om de avond te starten met de Same Day edit die ik al direct deze dag mocht maken. Wauw, wat was dat tof!

Deze video is gemaakt in samenwering met Uw MediaTeam. Video én foto op jouw bruiloft!

Bekijk de Same Day edit hier:

Fotografie: Uw MediaTeam - Lianne Vis fotografie Instagram: @uwmediateam

Haar en make-up: Urmila Singh Instagram: @urmila_singh_thebridalartist

Locatie: Brasserie Paardenburg, Amstelveen Instagram: @paardeburg

BABS: Jelle Kuiper Instagram: @jelle_kuiper

Zangeres: Ruby Woudt Instagram: @rubywoudt

Muziek: Band SESSION Instagram: @sessionmusic 

DJ: The Groovedoctor Instagram: @the_groovedoctor