Mathilde en Jeroen

19 augustus 2022

Na mijn vakantie was het al snel tijd voor weer de eerste bruiloft, de bruiloft van Mathilde en Jeroen. Al de hele week ging ik vroeg naar bed en kwam ik er steeds vroeger uit omdat op 19 augustus de wekker om 03:30 ging. Pfoe, wat was het vroeg, maar door de goede voorbereiding, stapte ik best 'kwiek' het bed uit en kon de dag beginnen.

 

Na een rit van een uur kwam ik aan in Rhenen waar de bruid zich aan het voorbereiden was. Collega videograaf Romy Lamers begon op hetzelfde moment bij de bruidegom. Nadat de voorbereiding erop zat, was het om kwart over 6 tijd voor de First Look en reden we daarna door naar Ermelo waar we op de hei begonnen aan de fotoreportage. En wat een team heeft dit bruidspaar om zich heen verzameld! 2 fotograven, 2 videograven en nog een heel lief nichtje die de jurk van Mathilde goed kwam leggen maar ook met tassen kon sjouwen. Topper! Terwijl ik mij vooral bezig hield met het maken van beelden vanuit de lucht, zorgde Romy op de grond voor de mooiste shots. Wat een samenwerking. De locatie was betoverend, de heiige lucht maakte het perfect en de schaapskudde die we tegenkwamen was een cadeautje!

 

Om 9 uur vertrok ik alvast richting de trouwlocatie zodat ik de audio kon voorbereiden, om 10 uur begon de ceremonie. Ook hier is aan alles gedacht, de hele locatie ademde het Western thema en de gasten die zich al hadden verzameld zagen er schitterend uit.

 

De ceremonie was mooi en gezellig. Er werd gelachen, leuke anekdotes aangehaald en natuurlijk was daar het ja-woord! Veel tijd om hiervan bij te komen was er niet, want de dag was vol. Volgende bestemming; de kerk. Mathilde en Jeroen werden in deze kerk getrouwd door Mathilde's vader, wat mij een eervolle taak lijkt te zijn. Dat straalde vader in elk geval zeker uit!

Tijdens de kerkdienst kon ik mij in de consistoriekamer terugtrekken zodat ik een same-day edit kon maken terwijl Romy nog steeds in de kerk de belangrijkste momenten kon vastleggen.

 

Na de kerkdienst ben ik, samen met alle gasten, mee teruggegaan naar de feestlocatie om de same-day edit af te maken en toen zat mijn dag erop. Het was een lange dag, al was het vroeg op de dag toen mijn auto terug reedt naar Dordrecht. Maar wat was het mooi! Ik heb genoten!

 

Bekijk de Same Day edit hier:

 

 

 

 

Videografie Second shooter: Lamers Videoproductions

Fotografie: Carlijn Mulder Fotografie en Photography by Nena

Kapper: Mariët Bunt 

Locatie Ceremonie: Boerderij Het Molentje, Garderen

Locatie Kapel: Kapel Staverden, Staverden